Kotimainen verkkokauppa || Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksiin – Toimitus 1-3 päivän sisällä

VAIKUTTAVAT AINEET JA HOLISTISET KOOSTUMUKSET

Ausganican perustaja ja formulaatiokemisti Moreen Liao on sertifioitu aromaterapeutti ja koulutettu doula, jolla on vahva perinteisen kiinalaisen lääketieteen tausta. Koska Moreen on ollut mukana muotoilemassa satojen brändien tuotteita, hänellä on syvällinen tieto globaalista kasvitieteellisestä voimavarastamme.  Ausganica käyttää yli 300 sertifioitua luomuainesosaa saavuttaakseen sekä toiminnallisen tehokkuuden että kokonaisvaltaiset mielen ja kehon tulokset.

250 SERTIFIOITUA ORGAANISTA VAIKUTTAVAA BOTANIIKKAA

Käytämme yli 250 erilaista kasvitieteellistä vaikuttavaa ainetta, jotka on uutettu huolellisesti kasvien juurista, kukista, hedelmistä, lehdistä ja/tai siemenistä ympäri maailmaa.

100 SERTIFIOITUA ORGAANISTA ETEERISTÄ ÖLJYÄ

Käytämme yli 100 korkealaatuista orgaanista eteeristä öljyä kokonaisvaltaisen mielen ja kehon hyvinvointiin.

23 SERTIFIOITUA ORGAANISTA KANTAJAÖLJYÄ

Käytämme harvinaisia ​​ja arvokkaita öljyjä, kuten Marula, Maito-Ohdake, Tyrni, Tamanu, Vehnänalkio, Hamppu, Camellia, Purasruoho, Macadamia, Granaattiomena, ruusunmarjaöljyt ja paljon muita.

TOIMINNALLISET PERUSAINEET

Jos luet ainesosien etikettejä, huomaat, että monet kauneudenhoitotuotteet luettelevat parhaiksi ainesosiksi halvat täyteaineet, kuten vesi, sekä joukko muita aineita, joita et todennäköisesti osaa edes lausua.

KAIKKI LUONNOLLISET SÄILYTYSAINEET

Kaikki kauneudenhoitotuotteet tarvitsevat jonkinlaisia säilöntäaineita, jotta haitalliset bakteerit eivät kasva ja tuotteet ovat turvallisia käyttää. Olemme ylpeitä innovatiivisesta, luonnollisesta säilöntäjärjestelmästämme, joka toimii myös osana tuoksua.   Alla on vain muutamia ainutlaatuisia, aktiivisia kasvitieteellisiä aineita, joita löydät Ausganican tuotteista.   

KORKEA SUORITUSKYKY

Hyaluronihappo – Ausganica -ero Monet ihonhoitotuotteet käyttävät hyaluronihappoa perusaineosana, koska se on kiinteän, elastisen ihon olennainen rakennuspalikka. Mutta, laatu vaihtelee synteettisistä tuotteista 6 dollarilla kilolta aina käyttämäämme luonnolliseen valintaan: punajuurista ja vehnästä, 13 000 dollaria kilolta Kultaakin arvokkaammassa hyaluronihapossa on erittäin pieni emäsmolekyyli, joka voi tunkeutua ihon solunsisäiseen tasoon parhaan mahdollisen imeytymisen aikaansaamiseksi.

Herneuute – Luonnollisesti kirkastava. Hajottaa epäpuhtaudet ja niiden kerääntymisen ihokudokseen, mikä saa aikaan luonnollisen kirkkauden ja valkaisun.

Olivem 1000 – Luonnontieteen läpimurto. Monimutkainen rasvahappojen yhdistelmä, joka muistuttaa rakenteeltaan ihon oman pinnan lipidikoostumusta. Auttaa palauttamaan ja ylläpitämään ihon suojakerroksen eheyden.

PERINTEINEN KIINALAINEN LÄÄKETIEDE

Kalsiumkarbonaatti – perinteisen kiinalaisen lääketieteen salaisuus. Hammastahnaan käyttämämme kalsiumkarbonaatti on peräisin simpukoista, jotka on osoitettu perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä sen kyvystä auttaa rentoutumaan, selkeyttämään ja nukkumaan.

Wild Yam – kiinalaisen lääketieteen klassikko. Tehokas tulehdusta ehkäisevä puhdistusaine ja muinainen yrttilääke, joka parantaa verenkiertoa ihon alla, täydentää heikkoja kudoksia ja edistää tervettä päänahkaa.

Ginkgo Biloba – Muinaisten ihmisten lääke. Muinainen yrttivalmiste, joka on dokumentoitu monissa kulttuureissa ja joka on tarkoitettu parantamaan ihon alla olevaa verenkiertoa ja edistämään ihon sekä päänahan terveyttä.   

GLOBAALI BOTANICAL POWERHOUSE

Hibiscus Extract Luonnollinen botox- Antioksidantti Hibiscus Extract toimii luonnollisena pehmentäjänä iholle. Samalla se kiinteyttää ja kohottaa ihoa, mikä edistää luonnollista botoxin kaltaista vaikutusta.

Oliivilehtiuute Kreikkalainen salaisuus- Olive Leaf, joka on kuuluisa antioksidanteistaan ja vapaita radikaaleja neutraloivasta vaikutuksistaan. Se tarjoaa erinomaisia ​​vaikutuksia ihon korjaamiselle, ilman että se tukkeuttaa huokosia.

Acai Berry – Antioksidanttien voimanlähde– Anti-aging; suojaa ja palauttaa solut, jotka ovat vaarassa vapaiden radikaalien aiheuttamille vaurioille.

Mäkikuisma – Onnellinen yrtti– Yrttitieteilijät ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Sillä tiedetään olevan masennuslääkkeen kaltaisia vaikutuksia. Muiden etujen lisäksi, pidämme sen vaikutuksesta ihon yleiseen onnellisuuteen ja hyvinvointiin.

Lakritsi – Aurinkosuoja- Ihana ravintoaine, joka tasoittaa ihon pigmentaatiota ja korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita.

Amla Fruit – Munkin pitkäikäisyyden salaisuus- Yksi tunnetuimmista intialaisista ayurveda -yrteistä. Pelkästään Amlan ruokavalion sanotaan ylläpitäneen muinaisia ​​munkkeja. Hoitaa hiustenlähtöä ja kosteuttaa ihoa.

Neem Leaf – Hiusten ja ihon voimanlähde– Ihonhoidossa käytetty Neem kosteuttaa, sävyttää, vaalentaa ja tasoittaa ihon värimuutoksia. Hiustenhoitoa varten Neemin antibakteeriset ominaisuudet suojaavat kuivaa päänahkaa hilseilyä ja hiustenlähdöltä.

Milk ThistleKehonpuhdistaja– Maidon ohdake on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä pitkään tunnettu maksanpuhdistajana, ja se poistaa myös epäpuhtauksia iholta.

Tyrni – Lopullinen suoja – Tunnetaan “Himalajan pyhänä hedelmänä”. Tyrni on voimakas antioksidanttien ja harvinaisten rasvahappojen lähde, joka suojaa ihon ikääntymistä ja ympäristön stressitekijöitä vastaan.

Saippuapähkinä – Saippuapähkinä – Bodhi-puun puhdistava pähkinä. Tämä uskomaton pähkinä vaahtoaa luonnollisesti veteen sekoitettuna ja on vaaraton vesistöille ja eläimille. Saippuapähkinä ei ainoastaan ​​poista tehokkaasti likaa, vaan rauhoittaa ja suojaa ihoa sekä hiuksia prosessin aikana. 

Shopping Cart
Scroll to Top