Tuotteista

Ausganica pyrki selvästi ylittämään sekä ihonhoitotuotteiden antamat tulokset että korkeimmat puhtaan kauneuden vaatimukset. Tuotteemme ovat erittäin ainutlaatuisia eivätkä vastaa muita markkinoilla olevia kauneudenhoitotuotteita, koska niissä on korkein pitoisuus kolminkertaisesti sertifioituja, luonnollisia ainesosia. Suunnittelemme tuotteet omassa sertifioidussa luomulaboratoriossa, jossa käytetään vain 100% kasviperäisiä ainesosia ja jotka sisältävät perustaja Moreen Liaon ammattitaitoa ja keskeisiä uskomuksia:

– Kasvien parantavat voimat, joita maa luonnollisesti tarjoaa meille

– Perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisautta hyödyntäen luontoa koko kehon hyvinvointiin

– Nykyaikaisen tieteen viisautta muotoilla erittäin tehokkaita tuotteita, jotka tuottavat tuloksia

Yhdistämällä Moreenin tietämys ja näiden kolmen tehokkaan käsitteen yksilölliset edut, Ausganica pystyy toimittamaan ainutlaatuisia, erittäin tehokkaita, kolminkertaisesti sertifioitua, luonnonkosmetiikan tuotteita.

Aiomme nostaa turvallisten ja tehokkaiden ihonhoito- ja kauneudenhoitotuotteiden rimaa entisestään …


MITÄ ON LUOMU?

Nykypäivänä näemme kaupan hyllyillä monesti sanan luomu, orgaaninen tai luonnollinen. Väittämä “luomu” tai “luonnolinen” ei tarkoita, että tuote olisi hyvä, eikä se tarkoita, että tuote toimii.

Tuotteemme eivät käytä vain muutamia kasveja kauneudenhoitotuotteissamme markkinoidakseen niitä “luonnollisina” tai tärkeimpinä aktiivisina ainesosina. Käytämme kasveja, jotka muodostavat 100% koko yhdistelmästä.

Mikään muu markkinoilla oleva tuotemerkki ei käytä näin korkeita pitoisuuksia kasvin ainesosien tai kaikkien kasvivalmisteiden vahvuudessa, puhtaudessa ja tilavuudessa kauneusalalla.

LAAJEMMAT TURVALLISUUS-VAATIMUKSET

Ausganicaa valmistetaan sertifioidussa luomulaitoksessa. Luomu- ja turvallisuussertifikaatimme ylittävät selvästi Yhdysvaltain FDA:n vahvistamat.

ACO: n (Australian Certified Organic) hyväksymä

StandardOFC (Organic Food Chain) -standardi Sydneyssä Australiassa

COSMOSEU -standardit


Ausganicalta turvallisuutta ja tehokkuutta

Sinun ei tarvitse enää tehdä kompromisseja tai valita satojen kauneustuotteiden seasta sitä sopivaa tuotetta. Useat tuotteet vain vahingoittavat ihoasi ja kehoasi pitkässä juoksussa. Ausganica on täysin turvallinen vaihtoehto.

Koko Ausganica-tuotelinja on täysin luonnollinen, eläinkokeeton, vegaaninen, ilman synteettisiä aineita, kemikaaleja, keinotekoisia säilöntäaineita, petrokemikaaleja, synteettisiä aineita, peiteaineita ja täyteaineita. Hyödynnämme puhtaiden kasvien voimaa uskomattomien tulosten aikaansaamiseksi. Mutta mikä tärkeintä ne ovat VAIKUTTAVIA .

Ausganica luo puhtaita kauneudenhoitotuotteita koko perheelle, mukaan lukien luomuruusujen ihonhoitotuotteet, orgaaniset shampoot ja hoitoaineet, luomu -vartalovoiteet ja vartalonpesuaineet, luonnonmukaiset naisten intiimituotteet ja 100% luomupohjaiset naisten ja miesten tuoksut.

Shopping Cart
Scroll to Top