Tarinamme

Ausganican tarina

Ausganica on perustettu rakkaudesta luontoon, kasveihin ja niistä nauttimiseen. Perustaja Moreen Liao on halunnut luoda omakohtaisen kokemuksensa kautta ainutlaatuisen kokemuksen, jossa pääset aistimaan luonnollisia kasveja erityisesti tuoksun kautta ja nauttimaan niistä.

Ausganican tarina alkaa jo Moreen Liaon nuoruudesta, jolloin hän nautti eri kasvien yhdistelystä ja niiden tuoksusta.

Liao totesi jo nuoruudessaan isovanhempiensa ansiosta, kuinka tehokkaita vaikutuksia kasveilla ja yrteillä oli ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin – fyysisesti sekä henkisesti. Hän sai inspiraatiota omista kokemuksistaan.

Nykyihmisen arki on erkaantunut vahvasti luonnosta ja Ausganica mahdollistaa sen kauneuden ja voiman kokemisen konkreettisesti. Ausganican ainutlaatuiset koostumukset ja yhdisteet ovat ihollesi ja kehollesi hyödyksi.

Ausganican tuotteista välittyy yhteys luontoon, joka on koko yrityksen pohja. Tuotteiden jokainen yksityiskohta on huoliteltu ja kaikki elementit on harkitusti ajateltuja. Ausganica luo yhteyden sinun ja luonnon välille.

Ausganican Perustaja Moreen Liao

Parasta luonnollista hoitoa Australiasta

Liaon inspiraatio ja intohimo sai vahvistusta Australiasta, jossa hän vieraili opiskelujensa yhteydessä. Liao perusti jo opiskellessaan ensimmäisen kosmetiikkayrityksensä, joka myi itse tehtyjä saippuoita. Tämä oli hänen ensimmäinen aito kosketus eteerisiin öljyihin ja ainesosien yhdistelyyn.

Muutama vuosi valmistumisensa jälkeen hän muutti Australiaan ja aloitti työskentelyn luonnon kauneuden alalla. Samaan aikaan hän opiskeli yrttilääkettä ja hänestä tuli sertifioitu aromaterapeutti. Hänen kokemuksensa Australiassa vahvistivat hänen varhaisen uskomuksensa, että ihmisten pitäisi elää sopusoinnussa luonnon kanssa, ja se lopulta inspiroi Liaota nimeämään tuotemerkkinsä Ausganicaksi, joka tarkoittaa “Luonnollista hoitoa Australiasta”.

Ausganican tarkoitus on maksimoida luonnon antamat mahdollisuudet. 

Taustalla huippuosaaminen

Ennen Ausganican perustamista Moreen työskenteli australialaisen, monikansallisen kosmetiikkatoimittajan ja sopimusvalmistajan palveluksessa, missä hän suunnitteli säännöllisesti tuotteita – jopa koko tuotevalikoimaa – asiakkaille heidän toiveidensa mukaisesti. Tämä yritys kuljetti valtavia lajikkeita yrttilääkkeitä ja aromaattisia öljyjä.

Liao huomasi, kuinka tuotemerkit ottivat usein pikavalintoja ainesosien laadun, tehokkuuden ja hinnan suhteen. Usein kyse oli vain siitä, että tarraan saatiin jotain, joka näytti hyvältä. Hän tunsi tyytymättömyyttä ja haastoi itsensä kuvittelemaan mahdollisuuksia alalla, jos aika, raha tai osaaminen ei olisi rajoina.

Ausganicalla vain paras tarkoittaa, että oikopolkuja ei oteta. Vältetään veden ja kemikaalipohjaisten täyteaineiden käyttöä. Mitään keholle ja planeetalle haitallista ei katsota hyvällä ja tuotteisiin käytetään niin paljon huipulaaatuisia, terveysvaikutukseltaan hyviä aineita kuin mahtuu.

Ausganica todistaa, että luonnontuotteissa on voimaa ja ne ovat todellakin tehokkaita. Tuotteiden kehitykseen on käytetty vuosia aikaa, useita asiantuntijoita ihonhoidosta, hiusalalta. Laadukkaimpien luonnollisten raaka-aineiden toimittajat on löydetty, jotta Ausganica voisi olla todellinen.

Ausganican tuotteille ei ole ulkopuolista valmistajaa vaan tuotteet valmistetaan yksinomaisessa laitoksessa, joka on sertifioitu luomutehdas.

Sisäinen valmistus on todellinen harvinaisuus alalla, mutta se antaa Ausganicalle vapauden olla mitä se tavoitteleekin – täydellinen. Jokaisen ainesosan tarkka laatu voidaan tarkastaa ja käyttää parhaalla mahdollisella tavalla. Ausganica-tuotemerkillä on kolme sertifikaattia ja näiden toteutumista valvotaan jokaisen tuotteen kohdalla.
Huoletonta kauneutta

Ausganicalla huomioidaan kosmetiikkavalintamme seuraukset, koska ymmärrämme, että iho ja koko kehomme altistuu näille vaikutuksille, mitä tuotteissa on.

Esimerkiksi suihkussa käytämme shampoota ja suihkugeeliä Hengitämme voimakkaita höyryjä keuhkoihimme, jotka vaikuttavat suoraan sisäelimissämme.

Jos käytät kemiallisia ja synteettisiä tuotteita rentouttavan, hemmottelevan kylpyläkokemuksen sijasta, jonka luulit saavasi – päivittäiset puhdistus- ja kauneusrutiinisi voivat vahingoittaa terveyttäsi huomaamatta sitä. 

Ausganican avulla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, onko kehosi ravinto turvallista. Hiusten ja ihon “superfoodimme” avulla voit tuntea olosi hyväksi ja rauhoittuneeksi, huolettomaksi ja yhdeksi luonnon kanssa.

Miksi aina ei ole ollut näin?

Shopping Cart
Scroll to Top