Ruusumme

Ruusumme

Rakastatko ruusuja, koska ne muistuttavat sinua romantiikasta, tai viehättävästä tuoksustaan, joka uppoaa sieluusi kuin lämmin syleily?

Varmasti teemme.

Mutta tiesitkö myös, että ruusuja on muinaisista ajoista lähtien vaalittu kukkien kuningattareksi syvien ihonhoitotuotteidensa vuoksi ja että Ausganica on ollut ruusun kauneuden johtaja jo yli kymmenen vuoden ajan?

Tämä muinainen viisaus Rose Beautyista on vasta äskettäin alkanut saada suosiota.

Huomiota voidaan kohdistaa nykyaikaiseen tiedeeseen, joka tarkistaa sen, mikä on aina tiedetty ruusun poikkeuksellisista ominaisuuksista, kuten:

 • Poikkeukselliset anti-inflammatoriset ja antioksidanttiset ominaisuudet.
 • Monimutkainen luonnollinen kemiallinen rakenne, jossa on 300 ainutlaatuista molekyyliä, jota on mahdotonta jäljitellä keinotekoisilla keinoilla.
 • Lievä supistava vaikutus, joka on täydellinen ihon rauhoittamiseen ja täydentämiseen.
 • Ihoa tasapainottava vaikutus, joka palauttaa ihon luonnollisen pH: n.
 • Kyky tasoittaa hienoja viivoja, punoitusta ja ryppyjä.
 • Hellävaraiset ja viilentävät ominaisuudet; turvallinen kaikille ihotyypeille ja lapsille.
 • Jumalallinen tuoksu, joka rauhoittaa, tasapainottaa ja kohottaa hellävaraisesti mielialaa jokaisen käytön yhteydessä.

7 sertifioitua luomuruusuainesosaa

Ausganican perustaja ja formulaatiokemisti Moreen Liao päättää sisällyttää ruusun ihonhoitoon sekä hiusten ja vartalon koostumuksiin, koska kukalla on vertaansa vailla olevat luonnolliset ominaisuudet.

Mikään kemisti ei voi tuottaa yli 300 ainutlaatuista ruusun molekyyliä, joten Moreen keskittyi hankkimaan puhtaimmat mahdolliset sertifioidut orgaaniset ruusut, aivan kuten kaikki kasvitieteensä.

Tuloksena on tuotteita, jotka loistavat luonnon tehokkuudella ja yksinkertaisella voimalla yhdistettynä kokonaisvaltaiseen tieteeseen. Se saa asiakkaamme tulemaan takaisin lisää.  

Moreen käyttää koostumuksissaan seitsemää eri ruusun ainesosaa, koska jokaisella on omat toiminnalliset ja aktiiviset kauneusetunsa. Ja jokainen niistä on luomusertifioitu.

Löydät nämä seitsemän ruusulajiketta Rose Skincare- ja Hair & Body -mallistoistamme sekä muista.

 1. Rosa Centifollia (ruusu) kukkauute
 2. Rosa Damascenan kukkavesi (Rose Hydrosol)
 3. Parfum (ruusu- ja geranium -eteerinen öljysekoitus)
 4. Rosa Canina (ruusunmarja) hedelmäöljy
 5. Rosa Canina (ruusunmarja) hedelmäuute
 6. Rosa Damascena (Rose Otto) öljy
 7. Ruusunmarjaöljy

Ausganican ruusukokoelmat

Rose ihonhoito

Rose Skincare -mallistomme tarjoaa markkinoiden kehittyneimmän sertifioidun orgaanisen ikääntymisen ikääntyvälle iholle.

Jokaisessa kokoelman tuotteessa on uskomattomia kosteuttavia, palauttavia ja suojaavia ominaisuuksia, jotka ovat peräisin ruusun muinaisesta kasvojen ihmeestä yhdistettynä kymmeniin tehokkaampiin kasviaineisiin voimakkaissa pitoisuuksissa.

Kutsumme sinut kokeilemaan tämän kokoelman seitsemää eri sertifioitua luomuruusuainesosaa, mukaan lukien himoittu Rose Otto Oil, Rose Hip Oil ja Rose Hydrosol.

OSTA ROSE IHONHOITOA

Ruusu hiukset ja vartalo

Myydyin Rose Hair & Body -mallistomme on saippuaton ja kirjaimellisesti täynnä kasvitieteellisiä aktiivisia aineita, jotka on suunniteltu toiminnalliseksi terapiaksi mielelle, keholle, päänahalle ja sielulle.

Kutsumme sinut tarkistamaan raaka -aineemme ja näkemään, miksi tämä on suosituin palaavien asiakkaiden keskuudessa.

OSTA  ROSE KEHO & HIUKSET

Ruusun tuoksuterapia

Rose Tuoksuterapia -hajusteemme on vertaansa vailla, ja 10000 ruusua kristallipulloa kohden inspiroi muistoja rakastavasta syleilystä.

OSTA AROMATERAPIAA

Shopping Cart
Scroll to Top