Lahjapaketointi

Lahjapaketointi ja lahjaksi tilaaminen

 

Lahjapaketointi

Palvelun hinta on 5 € / paketti ja paketointi sisältää myös kortin. Palvelun voit lisätä kätevästi ostoskoriin verkkokaupassa. Huomioithan, että tällöin kaikki tilauksella olevat tuotteet paketoidaan samaan pakettiin.

Voit valita verkkokaupassa haluamasi teeman paketille näistä vaihtoehdoista:

  • Kiitos
  • Hyvää Joulua
  • Paljon Onnea
  • Ystävälle

Kirjoita lisätietoihin haluamasi terveiset korttiin. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun olet tehnyt tilauksen. Lahja toimitetaan sinulle paketoituna kirjoitetun kortin kanssa kotiin Jos palautukselle on tarvetta, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@ausganica.fi

Lahjan tilaaminen suoraan vastaanottajalle

Jos haluat, että toimitamme paketin suoraan lahjan vastaanottajalle voit täyttää vastaanottajan tiedot kassalla toimitustietoihin. Suosittelemme käyttämään omaa sähköpostiosoitettasi, jotta tieto tilauksesta menee omaan tilaushistoriaasi ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Suosittelemme laittamaan tilauksen puhelinnumeroksi vastaanottajan puhelinnumeron, jotta hän saa tiedon paketin saapumisesta omaan puhelimeensa.

Huomioithan, että emme voi jakaa samaa tilausta useaan eri osoitteeseen, vaan tilaus toimitetaan vain yhteen osoitteeseen.

Shopping Cart
Scroll to Top