Holistiset koostumuksemme

Holistiset koostumuksemme

Ausganican perustaja ja formulaatiokemisti Moreen Liao on sertifioitu aromaterapeutti ja koulutettu doula, jolla on vahva perinteisen kiinalaisen lääketieteen tausta.
Moreen on muotoillut satoja tuotemerkkejä työskennellessään globaalissa sopimusvalmistajassa, ja hänellä on syvällinen tietämys maailmanlaajuisesta kasvitieteellisestä voimalaitoksestamme.

Yli 300 sertifioitua luomuainesosaa

Ausganica käyttää yli 300 sertifioitua luomuainesosaa saavuttaakseen sekä toiminnallisen tehokkuuden että kokonaisvaltaisen mielen ja kehon tulokset.

 

250 SERTIFIOITUA ORGAANISTA VAIKUTTAVAA BOTANIIKKAA

Käytämme yli 250 erilaista kasvitieteellistä vaikuttavaa ainetta, jotka on uutettu huolellisesti kasvien juurista, kukista, hedelmistä, lehdistä ja/tai siemenistä ympäri maailmaa.

100 sertifioitua orgaanista eteeristä öljyä

Käytämme yli 100 korkealaatuista orgaanista eteeristä öljyä kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon tulokseen.

23 SERTIFIOITUA ORGAANISTA KANTAJAÖLJYÄ

Käytämme harvinaisia ​​ja arvokkaita öljyjä, kuten Marula, Milk Thistle, Seabuckthorn, Tamanu, Wheat Germ, Hamppu, Camellia, Borage, Macadamia, Granaattiomena, ruusunmarjaöljyt ja paljon muuta.

TOIMINNALLISET PERUSAINEET

Jos luet ainesosien etikettejä, huomaat, että monet kauneudenhoitotuotteet luettelevat parhaiksi ainesosiksi halvat täyteaineet, kuten vesi, sekä joukko muita kohteita, joita et todennäköisesti voi lausua.

KAIKKI LUONNOLLISET SÄILYTYSAINEET

Kaikki kauneudenhoitotuotteet tarvitsevat jonkinlaista säilöntäainetta, jotta haitalliset bakteerit eivät kasva ja tuotteet ovat turvallisia käyttää.Olemme ylpeitä innovatiivisesta, luonnollisesta säilöntäjärjestelmästämme, joka toimii myös osana tuoksua.

Ainesosien kohokohdat

 

Alla on vain muutamia ainutlaatuisia, aktiivisia kasvitieteellisiä aineita, joita löydät Ausganican tuotteista.

KORKEA SUORITUSKYKY

Hyaluronihappo – Ausganica -ero
Monet ihonhoitotuotteet käyttävät hyaluronihappoa perusaineosana, koska se on kiinteän, joustavan ihon olennainen rakennuspalikka, mutta laatu vaihtelee synteettisistä tuotteista 6 dollarilla kilolta aina käyttämäämme luonnolliseen valintaan, punajuurista ja vehnää, 13 000 dollaria kilolta. Kultaista arvokkaammassa hyaluronihapossa on erittäin pieni emäsmolekyyli, joka voi tunkeutua ihon solunsisäiseen tasoon parhaan mahdollisen imeytymisen aikaansaamiseksi.
Herneuute – Luonnollisesti kirkastava
Hajottaa epäpuhtaudet ja kerääntymisen ihokudokseen, mikä saa aikaan luonnollisen kirkkauden ja valkaisun.
Olivem 1000 – Luonnontieteen läpimurto
Monimutkainen rasvahappojen yhdistelmä, joka muistuttaa rakenteeltaan ihon omaa pinnan lipidikoostumusta. Auttaa palauttamaan ja ylläpitämään ihon suojakerroksen eheyden.

PERINTEINEN KIINALAINEN LÄÄKE

Kalsiumkarbonaatti – perinteisen kiinalaisen lääketieteen salaisuus
Hammastahnaamme käyttämämme kalsiumkarbonaatti on peräisin simpukoista, jotka on osoitettu perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä sen kyvystä auttaa rentoutumaan, selkeyttämään ja nukkumaan.
Wild Yam – kiinalainen lääketieteen klassikko
Tehokas tulehdusta ehkäisevä puhdistusaine ja muinainen yrttilääke, joka parantaa verenkiertoa ihon alla, täydentää heikkoja kudoksia ja edistää tervettä päänahkaa.
Ginkgo Biloba – Muinaisten ihmisten lääke
Muinainen yrttivalmiste, joka on dokumentoitu monissa kulttuureissa ja joka on tarkoitettu parantamaan ihon alla olevaa verenkiertoa ja edistämään ihon ja päänahan terveyttä.

GLOBAALI BOTANICAL POWERHOUSE

Hibiscus Extract – Luonnollinen botox -vaikutus
Antioksidantti Hibiscus Extract toimii luonnollisena pehmentäjänä ihon pehmentämiseksi. Samalla se kiinteyttää ja kohottaa ihoa, mikä edistää luonnollista botox-kaltaista vaikutusta.
Oliivilehtiuute – kreikkalainen salaisuus Olive Leaf, joka on
kuuluisa antioksidanttisista ja vapaita radikaaleja neutraloivista vaikutuksistaan, tarjoaa erinomaisia ​​ihon korjaavia etuja, mutta ei tukkeuta huokosia.
Acai Berry – Antioksidantit powerhous E
Anti-aging; suojaa ja palauttaa solut, jotka ovat vaarassa vapaiden radikaalien aiheuttamille vaurioille.
Mäkikuisma – Onnellinen yrtti,
jota yrttitieteilijät ovat käyttäneet vuosisatojen ajan ja jolla tiedetään olevan masennuslääkkeitä. Muiden etujen lisäksi pidämme sen vaikutuksesta ihon yleiseen onnellisuuteen.
Lakritsi – aurinkosuoja
Ihana elintarvikkeiden ainesosa, joka tasoittaa ihon pigmentaatiota ja korjaa ihon altistumista auringonvalolle.
Amla Fruit – munkin pitkäikäisyyden salaisuus
Yksi tunnetuimmista intialaisista ayurveda -yrteistä, pelkästään Amlan ruokavalion sanotaan ylläpitäneen muinaisia ​​munkkeja. Hoitaa hiustenlähtöä ja kosteuttaa ihoa.
Neem Leaf – Hiusten ja ihon voimalaitos Ihonhoidossamme
käytetty Neem kosteuttaa, sävyttää, vaalentaa ja tasoittaa ihon värimuutoksia. Hiustenhoitoa varten Neemin antibakteeriset ominaisuudet suojaavat kuivaa päänahkaa, hilseilyä ja hiustenlähtöä.
Milk Thistle – vieroitusainetta
Maidon ohdake on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä pitkään tunnettu maksanpuhdistajana, ja se on poikkeuksellinen epäpuhtauksien poistamiseksi iholta.
Tyrni – Ultimate Shield
Tunnetaan “Himalajan pyhänä hedelmänä”, ja tyrni on voimakas antioksidanttien ja harvinaisten rasvahappojen lähde, joka suojaa ihon ikääntymistä ja ympäristön stressitekijöitä vastaan.
Saippuamutteri – Bodhi -puun puhdistusmutteri
Tämä uskomaton pähkinä vaahtoaa luonnollisesti veteen sekoitettuna ja on vaaraton vesi- ja eläimille. Saippuamutteri ei ainoastaan ​​poista tehokkaasti likaa, vaan rauhoittaa ja suojaa ihoa ja hiuksia prosessin aikana.
 

Shopping Cart
Scroll to Top