Tiesitkö, että verkkokaupalla on Avainlippu-merkki? 

Avainlippu on arvostettu merkki suomalaisesta työstä. Lisäksi suomalaista työtä arvostetaan myös muualla maailmassa, eikä suotta, suomalaisiin voi luottaa. Ausganica.fi on täysin suomalainen verkkokauppa, vaikka huippu tuotteet tulevatkin Australiasta. Kaikki toiminta tapahtuu Suomessa. Pakkaamme ja lähetämme kaikki tilaukset omalta Tuusulan varastoltamme. 

Suomi on tuhansien järvien maa ja olemme todella etuoikeutettuja tästä luonnosta mitä meillä on. Meillä on metsää minne mennä rauhoittumaan, keräämään marjoja, sienestämään tai retkeilemään ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Meillä on järviä ja upeita uimarantoja joista voimme nauttia kesäisin. Talvisin on mahdollista tehdä oma avanto! Meillä on 4 erilaista vuodenaikaa, jotka taikovat vuorollaan luonnosta esiin erilaisia versioita ja värejä.  Ei ihme, että monen maan asukkaat ovat meille kateellisia tästä luonnosta. 


Mitä yhteistä on Suomella ja Australialla?


LUONTO- Myös australialaisille luonto on todella tärkeä ja luontoa arvostetaan siellä suuresti. Australiassa kasvaa paljon monipuolista kasvillisuutta jota australialaiset ovat osanneet hyödyntää kautta aikojen esimerkiksi kosmetiikassa. 

Itseasiassa australialaiset ovat olleet kaikessa hiljaisuudessaan luonnonkosmetiikan edelläkävijöitä jo vuosikymmeniä. Australiassa vuonna 1997 perustetun Ausganican nimi tuleekin itse asiassa käsitteestä “Australian Organic Care”. Eikä ihme että sarjan perustaja Moreen Liao inspiroitui itse myös Australian luonnosta siellä asuessaan. Siksi haluan tarjota sinulle myös vain parasta! Ausganica sarjana sopii meille suomalaisille erinomaisesti, koska me arvostamme laadukkaita tuotteita. Luonto ja luonnollisuus on meille tärkeää ja siksi päätin tuoda Ausganica sarjan tuotteet myös Suomeen. 

Ausganica tarjoaa tuotteillaan helppoa ja tehokasta ihon- ja hiustenhoitoa

Ausganica sarjana on aivan mieletön, koska se todella on 100% luonnollinen kosmetiikkasarja, joka on myös tehokas. Kaikki incit ovat nähtävissä verkkokaupassa juuri siksi, koska niissä ei ole mitään salattavaa. Olen todella ylpeä tämän sarjan ainesosista ja niiden puhtaudesta. Mikään tuote ei sisällä synteettisiä aineita, kemikaaleja, keinotekoisia säilöntäaineita, petrokemikaaleja, peiteaineita tai täyteaineita. 

 Tuotteet sopivat hyvin suomalaiselle iholle ja vieläpä jokaiselle ihotyypille. Verkkokaupassa on jo nyt todella laaja tuotevalikoima ja valikoima laajenee myöhemmin. Valikoimasta löytyy jo nyt seuraavat tuotteet:

  •  Shampoot ja hoitoaineet
  •  Saippuat
  •  Käsi- ja vartalovoiteet
  •  Kasvojen puhdistus /Meikinpoistoaineet
  •  Silmänympärysseerumit
  •  Kasvovoiteet
  •  Kasvovedet
  •  Ihon kosteutussuihkeet
  •  Hoitavat öljyt 
  •  Hieronta öljyt

Haluamme palvella ja auttaa juuri sinua

Meille on todella tärkeää palvella ja auttaa juuri sinua. Laitathan meille rohkeasti viestiä sähköpostilla, jos tarvitset apua tuotevalinnassa. Arvostamme myös palautetta, joten kerrothan meille risuja ja ruusuja, jotta pystymme palvelemaan sinua paremmin.

Tiesithän, että voit myös käydä tekemässä tuotearvioita verkkokaupassa? Meitä kiinnostaa sinun mielipiteesi ja kokemuksesi. Tämä auttaa myös muita valitsemaan tuotteita. Kiitos sinulle jos käyt tekemässä verkkokauppaan tuotearvosteluja.

Onnellista uutta vuotta 2023! 

Ausganica Tiimi

Kommentoi

Shopping Cart
Scroll to Top