Kotimainen verkkokauppa || Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksiin – Toimitus 1-3 päivän sisällä

Näin saat terveet ja kauniit hiukset

Monesti hiustenhoidosta puhuttaessa luonnonkosmetiikasta on jäänyt joillekin huonoja kokemuksia, koska shampoo tuntuu tehottamalta koska se ei vaahtoa. Tämä johtuu siitä, että puhtaassa luonnonkosmetiikassa ei ole sulfaatteja. Tämä tuntui myös minusta aikoinaan oudolta, koska olen toiselta ammatiltani kampaaja ja “tottunut” aiemmin vaahtoaviin shampoisiin. Meidät on opetettu, että vaahto on se, joka tekee hiuksista puhtaat. Tämä ei pidä paikkansa.

Vaahtoaminen tulee sulfaateista, jotka tekevät vaahdon shampooseen, mutta vaahto itsessään ei tee hiuksista puhtaita. Joten, vähemmän vaahtoa ei tarkoita, etteivätkö hiuksesi olisi puhtaat.

Miksi normaali shampoiden sisältämät piidioksidit ja silikonit ovat niin haitallisia?

Mitkään shampoomme tai hoitoaineemme eivät myöskään sisällä piidioksideja tai mitään silikoneja. Molemmat aineet antavat kyllä hiuksille silkkisen lopputuloksen, jättäen hiukset sileiksi ja helposti kammattavaksi. Ja syy miksi niitä EI ole tuotteissamme, sen lisäksi, että ne eivät ole luonnossa esiintyviä luomukasveja, ovat niiden jättämät negatiiviset sivuvaikutukset: HIUSTENLÄHTÖ.

Samat piidioksidit, jotka tekevät hiuksista silkkiset, tekevät myös uusista kasvavista hiuksista liukkaita. Tämä saa kirjaimellisesti hiukset helposti liukumaan pois, jolloin hiuksia lähtee enemmän. Nämä aineet tukkivat hiuksen juuren, jolloin hiukset lähtevät ”liukumaan”.

Nyt saat hiuksista oikeasti puhtaat ja pehmeät

Kun siirryt luonnollisiin shampoisiimme ja hoitoaineisiimme, tuntuvat hiuksesi aluksi jopa “liiankin” puhtailta. Tämä uusi ja ihana tunne voi alkuun tuntua oudolta. Mutta, tämä on täysin luonnollinen hiusten tila, jossa niiden tulisikin olla. Ja nyt hiuksesi vasta ovatkin oikeasti puhtaat, koska niissä ei ole enää mitään ylimääräistä synteettistä kalvoa päällä. Kun huomaat kuinka hyvältä hiuksesi tuntuvat, niin tätä tunnetta et halua enää vaihtaa.

Mitä huomaat, kun vaihdat shampoot ja hoitoaineet Ausganican täysin luonnollisiin shampoisiin ja hoitoaineisiin?

  • Suihkukaivon päällä ei ole enää kasaa hiuksia
  • Hiukset tuntuvat vahvemmilta
  • Hiukset on helppo föönata
  • Hiukset tuntuvat pehmeiltä
  • Ei enää sähköisiä hiuksia
  • Hiukset on helppo harjata heti pesun jälkeen
  • Upea ja luonnollinen kiilto, joka säilyy
  • Ei enää ylimääräistä kemikaalikuormaa hiuksissa
  • Hiuspohja ja hiukset tuntuvat raikkailta
  • Jos sinulla on ongelmia hiuspohjan kanssa (hilseilyä, rasvoittuva hiuspohja tms.) monet näistä ongelmista korjaantuvat, kun vaihdat synteettiset tuotteet luonnon tuotteisiin

Valikoima shampoissa ja hoitoaineissa on todella laaja. Jos Tarvitset apua hiustuotteiden valinnassa, olethan minuun rohkeasti yhteydessä. Autan sinua löytämään oikeat tuotteet juuri sinulle ja sinun hiuksillesi. Kun olet löytänyt itsellesi oikeat hiustuotteet, huomaat eron hiuksissasi. Muutos on todellakin huima!

Sanna – Ausganica

 

P.S. kirjoitan erillisen postauksen, missä kerron tarkemmin shampoista sekä hoitoaineista

Shopping Cart
Scroll to Top