Miksi Rose ihonhoitosarja perustuu juuri ruusuun?

Ruusun luonnollinen pH on 5,5, mikä on sama kuin ihon luonnollinen pH. Ja oikean pH:n ylläpitäminen onkin avainasemassa ihonhoidossa sekä erilaisten ihotulehdusten ehkäisemisessä ja hallinnassa (akne, ruusufinni, ekseema). Siksi Rose sarja sopii kaikille, koska kaikilla meillä on tuo sama luonnollinen pH.

Ruusu on siis todellakin maailman tehokkain superkasvi ja se on huomattu jo kauan aikaa sitten. Tuhannet ihmiset eri kulttuureista ja ympäri maailmaa ovat käyttäneet ruusun supervoimia tuhansien vuosien ajan. Jo silloin huomattiin, kuinka ruusulla on parantavia ominaisuuksia sekä kuinka se ruokkii kauneutta. Tämä pitää täysin paikkansa! Oma ihoni voi todella hyvin, kun olen käyttänyt säännöllisesti tätä sarjaa. Ihoni on pehmeä ja kuulas jopa talvipakkasilla. Vaikka parhaat tulokset saat kun käytät tuotteita säännöllisesti, huomaat eron jo ensimmäisellä kerralla, kun kokeilet tuotteita. 

Ruusu antaa ihollesi aivan uskomattoman ylellisen tunteen. Ihosi tuntuu välittömästi pehmeältä ja kimmoisalta. Rose sarjassa on laajavalikoima tuotteita kasvojen ihon hoitoon, joten siitä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Voit tutustua Rose sarjaan täältä: Rose sarjan tuotteet

Rose ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät niin runsaasti ravintoaineita, että se tekee ihonhoidosta:

 • Erittäin tehokasta
 • Parantavaa
 • Hemmottelevaa
 • Helppoa

Miksi sinunkin kannattaa luottaa luonnolliseen Rose sarjaan?

 • Se on 100 % luonnollinen
 • Sopii herkälle iholle
 • Ei kuivata ihoa
 • Ihosi pysyy kauniina ympärivuoden
 • Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä/haitallisia lisä- tai täyteaineita
 • Sopii miehille ja naisille
 • Kun haluat tehokkaat tuotteet 

Meillä suomalasilla on monesti kuiva iho, joka kaipaakin usein kosteutusta. Synteettisissä ihonhoitotuotteissa on monesti alkoholia ja kemiallisia lisäaineita, jotka kuivattavat ja tekevät herkästä ihosta entistäkin herkemmän. Rose sarja on täysin turvallinen käyttää, koska se ei sisällä mitään kemiallisia tai synteettisiä aineisosia, jotka vaurioittavat ihoa.

Moreen Liao, Ausganican perustaja

” Käytämme paljon ruusuöljyä, koska se sisältää ylivoimaisesti kattavimmat ainesosat kaikista luonnollisista uutteista. Ja me kaikki tiedämme, ettemme voi muotoilla mitään parempaa kuin luonto.”

Moreen Liao, Ausganica sarjan perustaja

Kokeile ja ihastu sinäkin! – Ausganica Tiimi

Kommentoi

Shopping Cart
Scroll to Top